Uw huis laten schilderen?

Naast het meer bewerkelijke renovatiewerk, hebben we natuurlijk ook nog onderhoudswerk waar we een goede reputatie in hebben. Wij adviseren u hierbij een versysteem te kiezen voor mooi lakwerk voor de lange termijn. Of het slechts 1 laag of een 2laags verfsysteem behoeft is uiteraard afhankelijk van de conditie van de ondergronden.

U kunt veel geld besparen op de lange termijn door uw houtwerk op tijd te laten schilderen. Hierbij krijgen opspelende gebreken niet de kans zich te uiten, waardoor het aantal handelingen voor het uit te voeren schilderwerk elke keer minimaal blijft, dus kostenbesparend! Hierin kunnen wij u perfect adviseren.

Dit geldt uiteraard voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Verzekeringsschade schilderwerk?

Verzekeringsschade schilderwerk? Heeft u een lekkage gehad, inbraak- of stormschade?

Met een ruime ervaring in verzekeringsschade kunt u altijd bij ons terecht. De schade wordt (in eerste instantie door de verzekeraar) vastgesteld, en de oplossing wordt vakkundig door ons uitgevoerd.

Uw buitengevels schilderen?

Buitengevels schilderen met buitenlatex; Wilt u uw buitengevels een mooie metamorfose geven is het laten schilderen met een zeer duurzame buitenlatex een prima optie.

Met een impregneer laag en 2 afwerklagen in alle denkbare kleuren kiest u voor een kwalitatief en esthetisch topresultaat.

Daarbij heeft u de keuze in mat, zijde/half glans en zelfs hoogglans. Meterprijzen zijn afhankelijk het type steen (grof/fijn) en bereikbaarheid van de te schilderen gevels. Voor gevels die al behandeld zijn gelden uiteraard lagere tarieven.

Stuken en texen?

Bent u van plan uw oude wanden en plafonds op te knappen? Bij Dekoninck Schilderwerken bent u aan het goede adres! Met een ‘totaalpakket’ van stuken en schilderen van uw wanden en plafonds kunnen wij erg scherp prijzen.

Wij werken ‘nauw’ samen met verschillende vakstukadoors, wat het eindresultaat zeer ten goede komt. Dit omdat we beide dezelfde verwachtingen hebben over hoe het eindresultaat zou moeten worden.

Winterschilder?

Voor scherpe tarieven/prijzen zorgen wij dat uw interieur weer een fris uiterlijk krijgt!

Neem vrijblijvend contact op!

Dekoninck Schilderwerken

Eikenberg 32
5571 SH Bergeijk